Heeft u werkzaamheden te verrichten op grote hoogte waarvoor u een hoogwerker verhuurbedrijf in Roermond zoekt? Onze autohoogwerker is een compacte hoogwerker die een maximale werkhoogte tot 23 meter biedt. De hoogwerker die u bij ons huurt is voorzien van Bluemotion waardoor u overal met onze hoogwerker mag rijden. Voor het besturen van onze hoogwerker is rijbewijs B nodig. Specificaties van onze verhuur hoogwerker:

  • Gewicht (+/-) 3500 kg
  • Platformbreedte 0,85 m
  • Platformcapaciteit 250 kg
  • Platformlengte 1,40 m
  • Reikwijdte 10,80 m
  • Vloerhoogte 21,00 m
  • Werkhoogte 23,00 m

Autohoogwerker huren voor uw klus

De autohoogwerker die u huur is een Palfinger P 240 AXE smArt. Deze hoogwerker is snel, compact en is flexibel op hoogte in te regelen tot een maximale hoogte van 23 meter. Deze krachtige, compacte autohoogwerker is geschikt voor verschillend doeleinden. De autohoogwerker is verhuurbaar voor Roermond en omgeving van een paar uur tot meerdere dagen. Is uw klus verder weg dan Roermand? Vraag dan toch even naar de mogelijkheden. Wij zullen altijd ons uiterste best doen om uw huuraanvraag te honoreren en in te plannen.

Hoogwerker huren voor divers klussen

DGV Service heeft zich gespecialiseerd in dakwerken, dakreparaties, schoorsteenvegen, en voegwerkzaamheden. Werkzaamheden die op hoogte moeten plaatsvinden. Om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn bestaat ons wagenpark uit o.a. een autohoogwerker. Uiteraard zijn er veel meer werkzaamheden waarbij een hoogwerker nodig is. Heeft u tijdelijk een hoogwerker nodig voor u klus en zoekt u daarvoor een hoogwerker verhuurbedrijf in Roermond? Neem dan contact met ons op. Wij bespreken graag alle mogelijkheden.

Verhuur aanvraag hoogwerker Roermond

De totaalkosten voor het huren van onze hoogwerker zijn afhankelijk van locatie (afstand vanaf Roermond) en de huurperiode, maar u kunt ervan op aan dat de huurtarieven die we hanteren sterk prijsconcurrerend zijn. Wilt u gebruik maken van onze hoogwerker voor korte of langere tijd, wilt u meer weten over de algemeen voorwaarden, of heeft u inhoudelijke vragen over de hoogwerker, dan kunt u per mail of telefonisch een offerte en/of reserveringen aanvragen. Bellen kan natuurlijk ook! Op basis van tijdsduur, datum en beschikbaarheid doen wij u passende aanbieding.

Voor meer informatie rondom hoogwerker verhuur Roermond zijn we bereikbaar via 06-81 24 22 48 of 0475 -78 56 97

Hoogwerker verhuur Roermond – DGV Services

Hoogwerker verhuur Roermond Hoogwerker verhuur Roermond Hoogwerker verhuur Roermond

Hoogwerker verhuur Roermond Schoorsteenveger RoermondSchoorsteen camera inspectie MaastrichtSchoorsteen camera inspectie Nijmegen